Procedure & downloads

Hieronder vindt u de procedure en downloads met betrekking tot de verkoop van de woningen van Lindenhof Lisse.

De verkoop is gestart en de inschrijving is gesloten.

Inschrijfprocedure

Vanaf zaterdag 11 december kunt u zich inschrijven voor de woningen in Lindenhof-Lisse. De inschrijving sluit op maandag 20 december 12 uur. Via de Woningzoeker kunt u vanaf 11 december de woning(en) van uw voorkeur selecteren. U kunt zich voor maximaal drie bouwnummers inschrijven. Om mee te doen in de toewijzing is het belangrijk de voorkeur bouwnummers te bevestigen. Per huishouden mag eenmaal worden ingeschreven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten bij de toewijzing.

Toewijzing

Toewijzing vindt op 20 december vanaf 12 uur plaats en zoveel mogelijk op basis van uw eerste voorkeur en de eventuele wens tot onvoorwaardelijke aankoop (geen financieringsvoorbehoud). Zo nodig wordt geloot. Als u een woning krijgt toegewezen, dan wordt contact met u opgenomen om een afspraak te maken met een van onze woonadviseurs. Tijdens deze afspraak wordt de woning en de aankoopprocedure nader aan u toegelicht. U krijgt vervolgens één week de tijd (de zogenaamde optieperiode) om te besluiten of u overgaat tot aankoop van de woning.

Geen toewijzing, toch nog een kans…?

Het kan in de praktijk gebeuren dat woningen terug in verkoop komen. In dat geval zullen wij de dan nog beschikbare bouwnummers bekend maken met een nieuwsbrief. U kunt zich dan alsnog als geïnteresseerde aanmelden voor één van deze woningen.