6 duurzame vrijstaande villa's

Lindenhof Lisse

Aan de groene rand van Lisse gaat een schitterende herontwikkeling plaatsvinden van de Achterweg. Waar nu nog de St. Josephschool staat, worden zes prachtige vrijstaande villa's gerealiseerd in 2 types die refereren aan de nabije omgeving; de statige villa en de bollenschuur.

Deze onder architectuur ontworpen woningen zijn volledig eigentijds en doen mee op het hoogste niveau als het om duurzaamheid gaat.

Prijs € 1.269.500,- VON

Statige Villa bouwnummer 4

De statige villa van Lindenhof-Lisse biedt een oppervlakte van 235m² (GBO) puur woongenot op kavels van 504m², bestaande uit 3 woonlagen, een ruime berging en kelder. De villa heeft 2 parkeerplaatsen. VON € 1.269.500,-.

Verkocht

Prijzen vanaf €985.000

Bollenschuur

De kenmerkende bollenschuur van Lindenhof-Lisse is ook een prachtig staaltje architectuur binnen het plan. De ruim opgezette woning heeft een oppervlakte van circa 172m² (GO), verdeeld over 2 bouwlagen, op kavels van 496m² tot 671m². Ook deze types worden aangeboden met een ruime berging en twee parkeerplaatsen.

Verkocht

Hier ontstaat het plan

Lisse ligt midden in de bollenvelden, tussen het brede strand van Noordwijk, de Zuid-Hollandse duinen en de uitgebreide Kagerplassen. Het biedt de rust van het Groene Hart. Dit alles op slechts twintig autominuten van steden als Haarlem, Amsterdam, Leiden en Schiphol Airport. Het bloemendorp is het historisch centrum van de bloembollenhandel en van Bloemenpark Keukenhof. Lisse heeft een gezellig centrum met veel restaurants en een ruim winkelaanbod. Ook op het gebied van musea is er veel te beleven en biedt het een theater en bioscoop.

Lindenhof-Lisse is een klein autovrij hofje gesitueerd in de buurt van zowel de sportvelden (hockey en atletiek) als het centrum en supermarkt Dirk van den Broek. Allemaal binnen een comfortabele (loop)afstand van uw toekomstige woning!

Lindenhof

Verkoop en informatie

Lindenhof Lisse wordt gebouwd door aannemersbedrijf A.G.J.C. Van Breda BV.

Verkoop
Sense Vastgoed
Willemsparkweg 221
1071 HC Amsterdam
lindenhoflisse@sensevastgoed.nl
06 82 13 17 97

en

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
info@wilbrinkvandervlugt.nl
0252 - 41 90 49