Visualisatie Lindenlaan-Achterweg

Eigentijds wonen aan

De Lindenhof Lisse

Aan de groene rand van Lisse gaat een schitterende herontwikkeling plaatsvinden van de Achterweg. Hier ontstaan in 2021 zes prachtige vrijstaande woningen verdeeld over 2 types; de statige villa en de bollenschuur.
Deze onder architectuur ontworpen woningen zijn volledig eigentijds en doen mee op het hoogste niveau als het om duurzaamheid gaat.Lindenhof-Lisse is gesitueerd in de buurt van zowel de sportvelden (hockey) als het centrum en supermarkt Dirk van den Broek. Allemaal binnen een comfortabele afstand van jouw toekomstige woning!Wil je op de hoogte blijven over Lindenhof-Lisse? Schrijf je dan in via de button rechtsboven en je ontvangt als eerste het laatste nieuws!

Type

Statige villa

De statige villa van Lindenhof-Lisse biedt per verdieping circa 107 m2 puur woongenot op kavels van minimaal 455 m2 tot met maar liefst 576 m2. Bestaande uit 3 woonlagen, maar ook geschikt voor een levensloopbestendige indeling. Inclusief garage!

Houd me op de hoogte

Type

Bollenschuur

De kenmerkende bollenschuur van Lindenhof-Lisse is ook een prachtig staaltje architectuur binnen het plan. De ruim opgezette woning behelst per woonlaag een oppervlakte van circa 125m2 op kavels van 515 m2 tot en met 597 m2. Ook deze types worden aangeboden met garage.

Houd me op de hoogte

Gebiedskaart

Lindenhof

Visualisatie inrit Achterweg

Een ontwikkeling van: